Ontdek jouw team

Samen maken wij het verschil voor onze huurders. Dit doen wij vanuit verschillende disciplines. Wat is jouw expertise?
Sociaal- en Wijkbeheer

De oren en ogen zijn van de wijk. Dát is sociaal beheer. Je bent er voor de huurders. Zodat zij in een veilige en fijne buurt wonen. Daarvoor werk je samen met bewonerscommissies, gemeenten, zorgpartijen en politie. Je helpt overlast oplossen, je zorgt ervoor dat regels worden nageleefd en gaat langs bij bewoners met een huurachterstand om te voorkomen dat ze worden uitgezet. Nieuwsgierig met welke uitdagingen je nog meer aan de slag mag?

Verhuur

Ben jij op zoek naar een baan waarbij stenen en een sociaal hart samenkomen? Als verhuurmakelaar bij Stedelink ben je er voor nieuwe huurders, vanaf de eerste bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht. Je kent het huurrecht en hebt bouwkundig inzicht. Je geeft rondleidingen in de woningen, voert inspecties uit en hebt contact met allerlei verschillende mensen. Want wie er achter de voordeur staat, is steeds weer een verrassing!Klantenservice

Wil jij mensen helpen als zij vragen hebben over hun woon- en leefomgeving? Met duidelijke antwoorden maak jij echt verschil. Bekijk onze vacatures voor ons klantcontactcenter!

Service en Onderhoud

Goede woningen. Veilig, toekomstbestendig en gezond: een fijne basis. Dat is wat we willen voor onze huurders. Service en onderhoud zijn daarbij onmisbaar. Technisch, maar ook menselijk. Vind hier een baan die bij jou past.
Renovatie en Nieuwbouw

Stedelink gaat voor een goede woningen voor nu en later. Meer kwaliteit, comfort en een goed energielabel. Daarvoor starten we allerlei renovatie- en nieuwbouwprojecten. Bouw je mee? 

Financiën & Control

Hier maken onze collega’s rapportages voor interne en externe stakeholders. Ook ondersteunen zij de business op financieel gebied met administratie, belastingaangiftes en facturatie.