Financiën & Control

Bij Financiën & Control maken onze collega’s rapportages voor interne en externe stakeholders. Ook ondersteunen zij de organisatie op financieel gebied met administratie, belastingaangiftes en facturatie. Verder bepalen ze het financieel beleid, de strategie en verzorgen ze het risicomanagement. Je kunt hier bijvoorbeeld aan de slag als controller, incassomedewerker of medewerker financiële administratie.

Team Control

Hier werken we aan het beheersen van financiële risico’s, het opstellen van managementrapportages en begrotingen, het coördineren van de jaarrekening en andere werkzaamheden die leiden tot een efficiënter financieel proces. Ook voeren we interne controles uit en regelen de financiële verantwoording. Voor de marktwaarde verzamelen en analyseren we vastgoed data om aan te leveren bij de taxateurs.

Financiële administratie

Voor Stedelink is het onmisbaar dat de financiële zaken op orde zijn. Daarvoor verwerken we de facturen en de huurontvangsten, boeken we de banken en doen btw aangifte. Ook voeren we grootboekcontroles uit, analyseren we tussenrekeningen en doen periodieke afsluitingen. De eerste zes maanden van het jaar zijn we druk met het afrekenen van de servicekosten. Hiervoor werken we samen met onze collega’s van Sociaal Beheer, Onderhoud en Commercieel- en Zorgvastgoed. 

Ook het team huurincasso hoort bij deze afdeling. We zoeken intensief contact met de huurders en voorkomen huisuitzetting zoveel mogelijk. Hiervoor kregen we het keurmerk warm incasseren.

Wij zoeken een Senior Medewerker Financiële Administratie | 36 uur |  Zoetermeer | Bij ons heb je volop kans om jezelf te ontwikkelen!

Wij zoeken een Medewerker Financiële Administratie | 36 uur | Zoetermeer | Bij ons heb je volop kans om jezelf te ontwikkelen!

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken