Renovatie en Nieuwbouw

Stedelink gaat voor een goede woningen voor nu en later. Meer kwaliteit, comfort en een goed energielabel. Daarvoor starten we allerlei renovatie- en nieuwbouwprojecten. Bouw je mee? 

Werken bij Renovatie en nieuwbouw

Bij Stedelink werken we aan een duurzame, toekomstbestendige woningen in Delft, Zoetermeer en Zuidplas. Dat betekent dat we ingrepen in ons vastgoed doen zodat onze huidige en toekomstige huurders lagere energielasten hebben en meer kwaliteit en comfort ervaren. We gaan de woningen met een laag energielabel aanpakken. Voor ons is een betaalbare stad óók een stad waarin voldoende sociale huurwoningen beschikbaar zijn voor onze primaire doelgroep. Zo zetten wij ons in voor leefbare wijken in Delft, Zoetermeer en Zuidplas. Er is veel werk te verzetten. Werk dat voor huurders vaak van grote impact is. Daarom houden wij bij Stedelink altijd vinger aan de pols en betrekken wij hen in de plannen. Zo voelt iedereen zich gehoord en gezien.

Wij zoeken een Vastgoedeconoom voor onze Meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) | 36 uur | Bij ons heb je volop kans om jezelf te ontwikkelen!